Haloo Helsinki! nousee Wanaja Festivalin lavalle viiden vuoden tauon jälkeen

Heinäkuussa Hämeenlinnassa juhlittavan Wanaja Festivalin lavalle nousevat mm. Haloo Helsinki! ja Vesala. Idyllisessä Linnanpuistossa perjantaista lauantaihin 8.-9.7.2022 juhlittava festivaali panostaa ensi kesänä suuresti yleisöviihtyvyyteen ja palvelutarjontaan. 

Hämptonin ylpeys tarjoilee kovan kattauksen kotimaisia huippunimiä Suomen kauneimmalla festivaalialueella. Lavalle astelevat Suomen suurin bändi ja toivottu vieras Haloo Helsinki!, monilahjakas Vesala, “Terveisin Doris” -hitillä radioaalloilla viihtynyt Mariska sekä mm. YUP:n keulakuvana tunnettu Jarkko Martikainen ja Luotetut miehet. Lisää ohjelmaa julkaistaan alkuvuodesta 2022. 

Tapahtuman kahden päivän liput ja VIP-liput ovat nyt myynnissä early bird –hintaan vuoden loppuun saakka. Päiväliput ja lastenliput vapautetaan myyntiin alkuvuoden julkaisun yhteydessä.  

Yleisöviihtyvyys ja palvelutarjonta nousevat uudelle tasolle 

 Wanaja Festivalin ohjelma keskittyy massiiviselle festivaalilavalle, mutta esiintyjien välissä monipuolista oheisohjelmaa on tarjolla useassakin eri pisteessä.  

”Linnanpuiston alue otetaan kesällä 2022 vielä monipuolisemmin käyttöön, ja esimerkiksi lavan näkyvyyteen VIP-alueelta katsottuna parannetaan aiempaan nähden” kertoo tuotantopäällikkö Jonna Myllykangas

”Saimme tänä vuonna erityisen paljon kiitosta Wanaja Festivalin palvelualueesta ja yhden lavan taktiikalla pystymme panostamaan tähän jatkossa vielä laajemmin. Wanaja Festivaleilla juhlitaan ensi kesänä kauneimmalla festivaalialueella Suomen kovimpien tähtiartistien tahtiin” Myllykangas tähdentää. 

  
Wanaja Festivalin kahden päivän festivaaliliput ja erityisen kysytyt kahden päivän VIP-liput ovat nyt myynnissä Tiketissä ja Lippu.fi


WANAJA FESTIVAL 8.-9.7.2022 

Linnanpuisto, Hämeenlinna  

Esiintyjät: Haloo Helsinki!, Vesala, Mariska, Jarkko Martikainen ja Luotetut miehet 

Lisää artisteja paljastetaan alkuvuonna 2022.  

Liput:  

2 pv (pe-la) Festarilippu 99 € 
2 pv (pe-la) VIP-lippu 155 €.  
VIP on K-18. 

Tapahtuman päiväkohtaiset liput ja lastenliput tulevat myyntiin myöhemmin.  

Lipunmyynti:  

www.tiketti.fi  
www.lippu.fi  

Ikäraja: 

Wanaja Festival on sallittu kaiken ikäisille. Vain anniskelualueille ja VIP-alueelle on ikäraja 18 vuotta. 2-vuotiaat ja sitä nuoremmat pääsevät tapahtuma-alueelle veloituksetta maksavan huoltajan seurassa.  

www.wanajafestival.fi  
www.facebook.com/WanajaFestival  
@wanajafestival #wanajafestival   

Tapahtumassa mukana