Ruoka ja juoma

Mikä sopisikaan paremmin Hämptonin kesäiltoihin kuin raikkaat juomat?

Valikoimassa on jokaiselle jotakin! Wanaja Festivaleilla löydät laajan valikoiman virvokkeita ympäri festarialueen anniskelupisteitä. Wanajan festarialueelta löytyy iso valikoima erikoisoluita sekä pienpanimo-oluita. Valikoimassa myös raikkaita viinejä ja pirskahtelevaa kuohuvaa eri myyntipisteillä sekä lukuisia drinkki- ja cocktailbaareja.

Royal Grill

Festarit, ystävät, loistofiilis ja hyvä ruoka! Royal Grill on festariruokailun kruunaamaton kuningas. Valikoimasta löytyvät kuninkaalliset makkaraperunat sekä mahtavat kebabsetit kolmella eri tavalla: liha, kana ja vege. Asiakkaiden toiveista syntynyt Specialsetti sisältää Royal Grillin kaikkia herkkuja. Tässä annoksessa makua ja kokoa riittää isoon nälkään tai jopa jaettavaksi!

Makkaraperunat G, L
Kebabsetti G, L
Kanakebabsetti G, L
Seitansetti V, L
Specialsetti L, saatavilla G

Burger Beast

Maukkaita artesaaniburgereita ihanilla täytteillä. Kuohkean perunabriossin sisällä nauta- tai vegepihvi sekä maukkaat kastikkeet ja tietenkin tuoreet kasvikset. Nam!

Juustoburger VL, saatavilla G, L
Chiliburger VL, saatavilla G, L
BBQ-pekoniburger VL, saatavilla G, L
Vegeburger VL, saatavilla G, L

Premium Asian Food

Autenttisia aasialaisia herkkuruokia perinteiseen tapaan. Annokset riisillä tai nuudeleilla, kanan tai tofun kera, kasviksia unohtamatta!

Orange Chicken riisin kera L,M
Kana Kung Po maapähkinöiden, paprikoiden ja riisin kera L,M
Paistettua nuudelia kanalla L,M
Sitruskanaa kambodzalaisella vivahteella riisin kera G,L
Herkkusieni-tofu curry-kookoskastikkeella G,L,M,V
Kasvisruokaa kauden vihanneksilla G,L,M,V

El Mexican

Meksikolaisia makuja burritoina ja nachoina! Suussa sulavat burritot valitsemallasi täytteellä: Citrus Chicken, Chipotle Beef tai Picante Beanit. Vaihtoehtoisesti tarjolla rouskuvia nacholautasia lihalla, kanalla tai beanitilla. Nachot tarjoillaan guacamolen, salsan ja juustokastikkeen kera.

Citrus Chicken VL
Chipotle Beef VL
Picante Beanit VL, saatavilla V
Nachot: jauheliha (VL, G), kana (VL, G)
Nachot & Salsa (sis. juustokastike)
Burritos & Nachos

Kariniemen Kot Spot
Kanaruuan ystäville ilmoitus! Kot Spot tarjoaa 100 % kotimaisten Kariniemen kanatuotteiden ympärille rakennettuja annoksia hampurilaisina, salaatteina ja combolautasina. Hampurilaisia originaalisti tai mausteisemmin, kevyt kanasalaatti ja itselle tai jaettavaksi tarkoitetut Fried Chicken Plate ja Double Chicken Box.

Original Chicken Burger VL, G, L
Spicy Chicken Burger VL, saatavilla G, L
Fresh Chicken Salad G, M
Fried Chicken Plate G, M@wanajafestival

Tapahtumassa mukana