VIP

Vehreä ja idyllinen Wanaja Festivaalin VIP!

Järven rantaan rakennettu VIP-alue antaa upeat puitteet kesäpäivän viettoon sekä kruunaa kesäisen tunnelman. Lämminhenkinen VIP-alue toivottaa tervetulleeksi niin ystäväporukat kuin yritysasiakkaatkin. VIP-alueelta on upeat näkyvät festarilavalle. VIP-lippuun sisältyy päivittäin vaihtuva herkullinen VIP-menu. VIP-alueelta löytyy omat ravintolapalvelut, wc-tilat sekä vain VIPeille suunniteltua alueohjelmaa.

VIP-lippusi sisältää seuraavat asiat: 

-Sisäänpääsyn VIP-alueelle ja festivaalialueelle 

-VIP passin ja rannekkeen 

-VIP-alueen omat ravintolapalvelut ja wc’t 

-Vain VIP-asiakkaille suunniteltua alueohjelmaa 

-Herkullisen VIP-menun / yksi ruokailu per päivä 

Haluaisitko juhlia ystävien tai yhteistyökumppanien kanssa  Wanajassa niin että kaikki on mietitty valmiiksi?

Wanaja Festivalin VIPissä on tänä vuonna uutuutena mahdollisuus ostaa omalle porukalle kokonaan oma lounge-telttapaketti VIP-alueelta. VIP Lounge -paketti sisältää kuuden henkilön ikioman loungen, josta voitte seurata keikkoja ja nauttia festarista koko päivän. Omassa VIP Loungessa teitä palvelee VIP-host, joka huolehtii päivänne sujuvuudesta ja tarjoiluista.

VIP LOUNGE -paketteja on rajattu määrä ja ne myydään erikseen lisäpalveluna. Myös lisähenkilöt mahdollisia. Kiinnostuitko ja haluatko kuulla hinnoittelusta? Kerromme mielellämme lisää, laita meille mailia: tapahtumamyynti@nelonenmedia.fi


VIP-alue sijaitsee Vanajaveden rannassa, tarjoten loistavat näkymät päälavalle sekä upena miljöön. VIPissä on runsaasti katettua tilaa sekä istumapaikkoja. VIP-teltassa sijaitsee VIPin oma baaritiski, josta voit ostaa juotavaa laajennetusta valikoimasta. VIP-teltassa tarjoillaan myös maittava VIP ruoka.

 
VIPissä on omat wc’t ja  ehostautumispiste wc-alueella

VIP-vieraille on oma Check in -piste pääportilla. Check in -pisteellä vaihdetaan VIP-pääsylippu VIP -passiin ja rannekkeeseen. Check in -pisteen vieressä sijaitsee myös narikka, johon voit jättää tavaroita säilytykseen festaripäivän ajaksi.

Check in -pisteen aukioloajat festivaalipäivinä: 

Perjantai 5.7. klo 14:30-23.00 

Lauantaina 6.7. klo 12.30-23.00 

Vahdettuasi pääsylippusi VIP-passiin ja rannekkeeseen suuntaa pääportista sisään tapahtuma-alueelle, pääportilla on oma sisääntulokaista VIP-vieraille. Porteilla suoritetaan turvatarkastus.

VIP sijaitsee Vanajaveden äärellä.

VIPissä viihtyy myös silloin kun päälavalla ei soi, sillä väliajoilla VIPissä on erilaista alueohjelmaa. VIPissä palvelevee muun muassa HiusStudio Hämptonin pikakampaamo, jossa voit käydä ottamassa festarikampauksen. Perjantaina pisteellä myös glitteröintejä.

Pikakampaamo palvelee seuraavasti:

Perjantaina 5.7. klo 15.30-19.00 

Lauantaina 6.7. klo 13.30-18.00 

Luvassa myös muuta alueohjelmaa, josta lisätietoa kevään mittaan.

Wanajan VIPistä on mahdollista ostaa seurueellesi pöytävaraus. Pöytävaraukset on minimissään 6 henkilölle. Kysy tarjousta seurueellesi sähköpostitse: tapahtumamyynti(a)nelonenmedia.fi 

 

Pöytävarauksia on myynnissä vain rajallinen määrä.  

 

Lisäksi myynnissä on muutama erillinen VIP Lounge 6-8hlö ryhmille, katsot lisätiedot ylhäältä kohdasta “Uutuus: VIP Lounge” 

VIPissä palvelee VIP Host Finlandin VIP Host, joka pitää huolen että festaripäiväsi sujuu mutkattomasti. VIP Host auttaa jos sinulla tulee kysyttävää VIPin palveluista ja hostin puoleen voi kääntyä asiassa kuin asiassa! VIP Host myyv myös seurueille pulloja jaettavaksi pöytiin.

Tapahtumassa mukana