Saavutettavuus

Saavutettavuus

Tapahtuma-alueella on pyörätuolikoroke ja alueella on melko helppo kulkea pyörätuolilla. Alueella on erilliset invavessat, joiden sijainnit löytyvät aluekartasta. Invataksi voi pysäköidä Wanaja Festivalin tilapäiselle taksitolpalle, joka sijaitsee Hämeen linnan bussien parkkipaikalla.

Avustaja pääsee aina maksutta tapahtumaan sellaisen asiakkaan seurassa, joka tarvitsee avustajaa päivittäisiin toimiinsa tai asioimiseen. Avustajan tulee saapua avustettavan kanssa yhtä aikaa tapahtuman lipunmyynti- tai check in -pisteelle, jossa asia käsitellään. Molemmat pisteet sijaitsevat sisääntulon yhteydessä. Avustaja saa alueelle sisäänpääsyyn oikeuttavan rannekkeen, jota ei tarvitse varata etukäteen. Avustajakortin, ystäväkortin, vammaiskortin tai näkövammaiskortin mukaan ottaminen nopeuttaa sisäänpääsyä – mutta ei ole välttämätöntä. Meillä käy myös vessapassi, jolla voit käyttää kaikkia tapahtuma-alueella asiakkaille tarkoitettuja WC-palveluita.

Lippukaupoissa myynnissä oleva ”pyörätuolilippu” on tarkoitettu vain pyörätuolia käyttävälle asiakkaalle. Muut asiakkaat, jotka tarvitsevat avustajaa päivittäiseen toimintaansa ostavat tavallisen lipun.

Mikäli VIP-asiakas tarvitsee avustajan, pääsee avustaja luonnollisesti asiakkaan mukana myös VIP-alueelle. VIP-ruokailu ei kuitenkaan sisälly avustajalle, vaan sen voi ostaa erikseen lipunmyyntipisteestä.

Kysyttävää esteettömyydestä tai saavutettavuudesta? Ota yhteyttä sähköpostilla festivaalit@nelonenmedia.fi.

Tapahtumassa mukana