Kaikki uutiset
Wanaja logo

Välittävä, vihreä ja virkeä Wanaja

Wanaja Festivaali välittää suuresti kaikista festivaalikävijöistä, ympäristöstä sekä Hämptönin yhteisöllisyydestä. Katso, mistä asioista koostuu välittävä, vihreä ja virkeä Wanaja.  

Välittävä Wanaja Festival on ikärajaton tapahtuma, joka on saavutettavissa sekä henkisesti että fyysisesti. Tapahtumaan voi saapua niin jalan, junalla, pyörällä kuin esteettömästi – jokaisen tulijan erityispiirteet on otettu huomioon ja asiakaspolku on mietitty sen mukaan.​ 

Vihreä Wanaja Festival on matkalla kohti ympäristövastuullisempaa toimintatapaa ja rakentaa omaa Ekokompassi -ympäristöohjelmaa, jonka avulla pyritään ekologiseen ja kestävään tapahtumatoimintaan. Ohjelman puitteissa käydään läpi tapahtuman ympäristövaikutuksia, tehdään kierrätystoimenpiteitä sekä sitoudutaan resurssiviisaisiin hankintoihin.  

Virkeä Wanaja tehdään yhdessä paikallisten kanssa. Wanaja Festivalin järjestelyissä ovat mukana useat paikalliset toimijat ja yhteisöt. Lukuisat paikalliset yritykset järjestävät kesäpäivänsä festivaalilla, ja festivaalin kumppaneiden valinnassa painotetaankin paikallisuutta, kotimaisuutta ja ekologisuutta. Tätä tapahtumaa tehdään laadukkaasti juuri Hämptöniin hämptönilaisten kanssa. 

Tapahtumassa mukana