Wanaja Festival 2024 – ensimmäiset esiintyjät julki!

Wanaja Festival juhlitaan jo 20:ttä kertaa 5.-6.7.2024 Hämeenlinnan Linnanpuiston kuvankauniin vehreällä festivaalialueella. Esiintymässä tapahtumassa nähdään monipuolinen kirjo kotimaisia tähtiä ja ohjelmiston ensimmäiset nimet on nyt julkaistu. Samalla festivaalin kahden päivän liput ja kysytyt kahden päivän VIP-liput ovat myynnissä. 

Festivalin synttärihulinoissa lavalla nähdään livenä suomalaisen popmusiikin kuningatar Kaija Koo, valtavan hittikavalkadin omaava Eppu Normaali, bändin mukana keikalla esiintyy myös pianistivirtuoosi Iiro Rantala, festivaalin tunnelman nostaa kattoon hurjassa menestyskiidossa porskuttava energinen Portion Boys ja yhteislaulut kajauttaa ilmoille tuoretta Vain Elämää -kautta tähdittävä Ellinoora.

Lisää ohjelmaa paljastetaan vielä ennen joulua sekä alkuvuodesta 2024.

Nyt niitä lippuja saa

Wanaja Festivalin 20. synttärivuoden lipunmyynti on nyt käynnissä. Tapahtuman kahden päivän festivaali- ja VIP-liput ovat myynnissä Tiketissä ja Lippupisteessä. Early bird -hintaiset kahden päivän liput ovat myynnissä 31.12.2023 asti.  Päiväkohtaiset liput tulevat myyntiin alkuvuodesta 2024. 

VIP-alue sijoitetaan tänäkin vuonna suuren lavan viereen, josta on upeat näkymät lavalle. Wanajan liput kannattaa varmistaa early bird -hintaan vuoden loppuun mennessä, tämän edullisemmin ei Wanaja Festivalin 20-vuotisjuhlan festivaalilippuja ei enää saa.

Tapahtumassa mukana