Wanaja Festival juhlitaan tällä viikolla

Hämeenlinnan Linnanpuisto avautuu koko loistossaan Wanaja Festivalin vieraille tulevana viikonloppuna 5.-6.7. Tapahtuman 20-vuotisjuhlavuosi tarjoaa yleisölle mittavan läpileikkauksen kotimaista poppia ja rockia, mutta myös laadukasta alueohjelmaa sekä laajat ravintolapalvelut. Tapahtuman VIP-liput on loppuunmyyty ja muutkin lipputyypit ovat käymässä vähiin.  
 
Wanaja Festivalin 20-vuotisjuhlavuoden esiintyjinä nähdään avauspäivänä perjantaina energinen eturivin rock-yhtye Apulanta, koskettava tulkitsija ja moninkertaista platinaa striimannut BEHM, 40-vuotismerkkivuottaan viettävä, Nimeni on Dingo-erikoiskeikan tekevä Dingo, suomirapin pioneeri Elastinen ja lukuisan määrän radiohittejä takonut KUUMAA.  
 
Lauantaina puolestaan viihdyttävät pop-kuningatar Kaija Koo, suomirockin kulmakivi Eppu Normaali yhdessä pianisti Iiro Rantalan kanssa, rap-ryhmä Gasellit, Ed Sheeraninkin kanssa duetoinut vahvaääninen laulaja Ellinoora, Vauhti kiihtyy, Samaa taivasta katsotaan, Kyläbaari, Nautin elämästä ja Elämän ABC -hiteistään tunnettu vauhdikas bilebändi Portion Boys ja tarttuvista kertosäkeistään tunnettu Happoradio yhdessä Kesämiehet-erikoiskokoonpanon kera. Yhtyettä täydentävät perkussioiden osalta J. Karjalaisen yhtyeestä tuttu Janne Haavisto sekä Popedan torvisoittoryhmä kapellimestari, pasunisti Antti Rissasen johdolla.  
 
Musiikin ohella alueohjelmaa 
Yleisölle on tarjolla myös alueohjelmaa muun muassa pariakrobatiaa, karaokea, Onnenpyörän pyöritystä ja Hetkinen Scent Lab, jossa voi kehittää oman kesätuoksun etiketteineen. Lisäksi Wanajassa musiikintekijä Jiipee kerää biisi-ideoita yleisöltä ja tekee kappaleen tapahtuman aikana valmiiksi esittäen sen alueohjelmalavalla lauantaina klo 18.45. 
 
VR:n lisävuorot Helsinkiin 
Wanaja Festivalista pääsee tapahtuman päätyttyä helposti junalla myös pääkaupungin suuntaan, sillä VR on lisännyt yövuorojaan. Molempina tapahtumapäivinä lisävuoro Helsinkiin lähtee klo 01.47. Lisätiedot vr.fi. 
 
Wanaja Festivalin tunnelmassa koko kaupunki 
Koko Hämeenlinna on mukana Wanaja Festivalin tunnelmassa tarjoten yleisölle erilaisia etuja ja tarjouksia.

Tapahtumassa mukana