Wanajan festari-info

Suomen kaunein festivaali käynnistyy perjantaina Hämptonissa!🤩 ✨ Lue tästä ennakkoon tärkeät tiedot, jotta festarikokemuksesi sujuu mutkattomasti!👇

SIJAINTI JA SAAPUMINEN

Festivaalialue sijaitsee Hämeenlinnan Linnanpuistossa, aivan Hämeenlinnan keskustan tuntumassa. Wanaja Festivalin pääportti sijaitsee Tampereentiellä👉tapahtuman aikana alueen läheisyydestä on useita katuja suljettuina, joten parhaiten pääset perille kävelemällä keskustasta Kasarmikadun tai Lukiokadun kautta
📍 Paikalle pääset kätevästi mm. junalla, taksilla, bussilla tai autolla (festivaalialueen läheisyydessä ei ole järjestetty parkkialuetta festivaalin toimesta)

Tsekkaa kaikki tärkeät infot saapumiseen festivaalialueelle 👉https://wanajafestival.fi/info/saapuminen/

ALUEKARTTA

Aluekartan löydät nettisivuilta 👉 https://wanajafestival.fi/info/palvelut-ja-tilat/

AIKATAULU

Wanajan aikataulut:
Portit : PE 15.30 || LA 14.00

RANNEKKEENVAIHTO

Mikäli tapahtuma ei ole loppuunmyyty, pääsylippuja voi ostaa vielä tapahtuman porteilta. Kaikki pääsyliput vaihdetaan rannekkeiksi ja VIP-liput vaihdetaan passiksi ja rannekkeiksi. Ranneke on henkilökohtainen, ja sillä pääsee liikkumaan vapaasti festivaalialueelta pois ja takaisin sisään.

Varaathan riittävästi aikaa takaisin saapumiseen, turvatarkastuksessa voi olla ajoittain ruuhkaa ja on omalla vastuullasi, ettet missaa suosikkiartistisi esiintymistä.

Rannekkeenvaihtopiste sijaitsee festivaalialueen pääportin yhteydessä.

Katso tarkemmat ohjeet rannekkeenvaihtoon ja niiden aikatauluihin liput ja sisäänpääsy -osiosta.

ENNAKKORANNEKKEENVAIHTO

Wanaja Festival 2023 ennakkorannekkeenvaihto sijaitsee Hotelli Emiliassa (Raatihuoneenkatu 23).

Ennakkorannekkeenvaihdon aukioloajat:
To 6.7. klo 16:00 – 20:00
Pe 7.7. klo 14:00 – 18:00

Vaihdamme ennakkoon torstaina ja perjantaina kahden päivän perus- ja VIP-liput, sekä perjantain perus- ja VIP-liput. Lauantain perus- ja VIP-lippuja ei voi valitettavasti vaihtaa ennakkoon. Lauantain perusliput vaihdetaan tapahtuman rannekkeenvaihto pisteellä ja lauantain VIP-liput vaihdetaan tapahtuman check in -pisteellä.C

IKÄRAJA

Tapahtuma on K-18. Alueelle saapuvien henkilöiden ikä tarkistetaan, joten mukana tulee olla virallinen henkilökortti, ajokortti tai passi. Vanhentunut passi tai henkilökortti ei kelpaa henkilöllisyystodistuksena.

TURVALLISUUS

Wanaja Festival on kaikille turvallinen ja kaikenlaisesta häirinnästä vapaa tapahtuma. Onnettomuuksien varalta alueella päivystää ensiapuryhmä sekä järjestyksen valvojat pitää huolen festariväen turvallisuudesta. ⛑️
Katso lista kielletyistä esineistä https://wanajafestival.fi/info/turvallisuus/ !

Pidetään alue turvallisena.

MAKSUVÄLINEET

Anniskelualueilla ja useimmissa kojuissa voi maksaa yleisimmillä korteilla sekä käteisellä. Festivaalialueella ei ole pankkiautomaattia. Lähimmät pankkiautomaatit löytyvät keskustan suunnalta, noin 400 m alueelta. Suosimme lähimaksua!

TÖLKKIPANTTI

Wanjassa on käytössä tölkki- ja pullopantti. Pantti on 1 € ja maksun saa takaisin palauttaessaan tölkin/pullon myyntitiskeille tai tölkkipalautuspisteeseen. Maksimipalautusmäärä on 5 tölkkiä/hlö.

KIERRÄTYS

Jokaisella juhlijalla on mukavampi nauttia festareista, kun alue on siisti! ✨

Alueella on kierrätyspisteitä, jotka ohjaavat kierrättämään oikein. Kierrätyspisteet on sijoiteltu tapahtuma-alueelle. Auta sinäkin tekemään Wanajasta siisti kaikille! ♻️

RUOKAPALVELUT

Wanajassa on tarjolla monipuolisia makuelämyksiä, kokemuksia sekä energiaa aina yön pikkutunneille asti. Nälkään tai herkutteluhetkeen löytyy monenlaista valikoimaa, niin kotimaista kuin ulkomaisiakin makuja.

JUOMAPALVELUT

Koko festarialue on anniskelualuetta ja anniskelupisteet on sijoiteltu ympäri aluetta. Virvokkeina on mm. oluita, long drink -juomia, siidereitä, ja myös alkoholittomia virvoitusjuomia🍻🍹

VESIPISTE

Pidetään huoli nesteytyksestä! Yhden tyhjän muovisen max. 0,5 l vesipullon tuominen alueelle on sallittu. Vesipullon saa täytettyä kätevästi alueella sijaitsevista vesipisteistä.

VALOKUVAUS

Festareilla ja sen ympäristössä liikkuvat tapahtuman omat valo- ja videokuvaajat. Kuvia käytetään tapahtuman markkinoinnissa, somessa ja nettisivuilla. Myös media kuvaa tapahtumassa.
Omat järjestelmä- ja videokamerat ovat festivaalialueella kiellettyjä.

NARIKKA

Sisääntulon yhteydestä löytyy narikka, johon voit jättää omaisuuttasi säilytykseen.
Narikka palvelee festivaalipäivinä seuraavasti:
Pe 7.7. klo 15:00 – 00:30
La 8.7. klo 13:30 – 00:30
Narikan hinta on 3 € ja siellä käynti maksaa 3 €.

Festivaalien aikana löytötavaroita voi kysyä pääportin viereisestä narikasta.
Tapahtuman jälkeen löytötavarat toimitetaan Suomen Löytötavarapalveluun. Suomen Löytötavarapalvelun puhelinpalvelu 0600 033 91.

Kurkkaa tarkemmat infot vielä Wanja Festivalin nettisivuilta 👉 https://wanajafestival.fi/info

Tapahtumassa mukana