Saapuminen

Festivaalialue sijaitsee Hämeenlinnan Linnanpuistossa, aivan Hämeenlinnan keskustan tuntumassa. Matkaa rautatieasemalta alueen portille on vain reilu kilometri ja saman verran matkaa kertyy myös linja-autoasemalta. Muutamia hehtaareja laaja nurmikenttä Vanajaveden rannalla tarjoaa loistavat puitteet festareille.

Tilapäinen taksitolppa

Wanaja Festivalin tilapäinen taksitolppa sijaitsee Hämeen linnan bussien parkkipaikalla.

Wanaja Festivalin pääportti sijaitsee Tampereentiellä, tapahtuma-alueen kartan löydät täältä. Tapahtuman aikana alueen läheisyydestä on useita katuja suljettuina, joten parhaiten pääset perille kävelemällä keskustasta Kasarmikadun tai Lukiokadun kautta Tampereentielle.

Juna on huoleton ja vihreä tapa matkustaa festarialueelle. Muista napata junalippu ajoissa, niin pääset aloittamaan festaritunnelman jo matkalla. Festarialueen lähin juna-asema on Hämeenlinna. Kävelyä tai taksimatkaa kertyy asemalta noin 2 kilometriä festarialueelle.

VR Matkahaku

Omalla autolla tullessasi nouse moottoritieltä Hämeenlinnan liittymästä ja seuraa linnan opasteita. Festivaalialueen läheisyydessä ei ole järjestetty parkkialuetta festivaalin toimesta. Lähimmät parkkipaikat ovat keskustan parkkialueilla tai pysäköintitaloissa Kaivoparkki (lähinnä festivaalialuetta) tai Keinuparkki. Keskustan parkeista kävelet alueelle vain 5 min.  Linja-autolla pääset Hämeenlinnan keskustaan, josta matkaa festarialueelle noin 900 metriä.

Suosittelemme saapumaan paikalle jalkaisin tai julkisilla kulkuvälineillä.

Tapahtumassa mukana