Palvelut ja tilat

Aluekartta

Haluamme olla vastuullinen tapahtumanjärjestäjä, ja tämän myötä olemme uudistaneet myös kierrätystoimintaamme. Tapahtumassa on uusitut kierrätyspisteet sekä selkeät kyltit, jotka ohjaavat oikeanlaiseen kierrättämiseen. Tapahtumassa kierrätetään energia-, lasi-, metalli-, bio- ja pahvi/kartonkijätteet. Näiden lisäksi kasvomaskeille löytyy omat roska-astiat. Kaikkien kierrätyspisteiden yhteydessä on käsien desinfiointimahdollisuus.

Pidetään tapahtuma yhdessä siistinä!

Tapahtuma-alueella on pyörätuolikoroke, ja alueella on melko helppo kulkea pyörätuolilla. Alueella on erilliset invavessat.

Pyörätuolilla liikkuvat, näkövammaiset ja muut ilmeisistä terveydellisistä syistä avustajan tarvitsevat asiakkaat saavat yhden saattajan sisäänpääsyn samalla lipulla. Varauduthan todistamaan avustajan tarpeesi portilla. Näkövammaisilla on oltava mukanaan näkövammaiskortti. Olemme mukana Ystäväkortti-toiminnassa www.ystavankortti.fi.

Alueella on inva-wc:t. Meillä käy myös vessapassi. Lisätietoa vessapassista täältä.

Esteettömyysasioissa yhteyttä voi ottaa: festivaalit(at)nelonenmedia.fi

Sisääntulon yhteydestä löytyy narikka, johon voit jättää omaisuuttasi säilytykseen.  Narikan hinta on 3 € / käynti ja sen aukioloajat ovat:

Pe 9.7. klo 15.30

La 10.7. klo 14.00

Narikka sulkeutuu alueen tyhjennyttyä.

Festarialueella ja sen ympäristössä liikkuvat tapahtuman viralliset kuvaajat ja videokuvaajat.

Kuvia käytetään tapahtuman markkinoinnissa, some-kanavissa sekä nettisivulla. Myös media kuvaa festareilla. Omat järjestelmäkamerat ja videokamerat ovat festivaalialueella kiellettyjä.

Päivittäessäsi kuviasi someen, muista käyttää hästägiä #wanajafestival

Kuvaaminen ja taltiointi

Esitysten videokuvaaminen, äänittäminen sekä kaupallinen kuvaaminen on kiellettyä ilman erityistä kuvauslupaa, jonka myöntää festivaaliorganisaatio tapauskohtaisesti akkreditoinnin kautta. Järjestelmäkamerat ja siihen rinnastettavat kuvausvälineet tarvitsevat erillisen kuvausluvan. Kaikissa taltioinneissa toimitaan tekijänoikeuslain ja säädösten mukaisesti. Normaalien festivaalimuistoja lisäävien valokuvien ottaminen kännykällä ja pokkarilla on sallittua ja suositeltavaa.

Streetfoodia juhlakansalle!

Wanaja Festivalin kattava ruokatarjonta takaa sen, että iloinen festarikansa jaksaa tanssia illan pikkutunneille saakka. Laajasta valikoimasta löytyvät mm. herkulliset artesaaniburgerit, pitat, burritot, vegaaniset wokit ja tietysti suussa sulavat makkaraperunat. Wanaja Festivaaleilla paikallisuutta ei olla unohdettu, sillä tarjonnasta löytyy myös festivaaleille suunnitellut lähiruoka-annokset. Mukana juhlinnassa vuonna 2021 seuraavat ruokapisteet:

El Mexican Muchos Nachos -Food Truck

Kesäpäivän paahteessa pääset nauttimaan Meksikon antimista! Mille maistuisivat helposti syötävät ja rouskuvan maistuvat nacho-lautaset, jotka kruunaavat Citrus Chicken, Chipotle Beef ja Citrus Beanit® täytteet, itse tehty pico de gallo sekä maistuvat salsat? Meidän Meksikon herkut saattavat saada tanssijalkasi vipinää. ¡Vamos!

(Maidottomia, gluteenittomia ja vegaanisia annoksia)

Street Pitas -Food Truck

Wanaja festivalin juhlakansan onneksi paikalle kaahaa Street Pitas katuruokarekkamme suoraan Etelä- Euroopan auringon alta! Pienleipomon ihanan pitaleivän väliin vain Wanajan juhlakansalle Katinalan lihakaupan suussa sulavaa pulled porkia, pettämätöntä Angus Kebabia, kanakebabia tai käsintehtyjä falafeleja. Valitsemasi täytteen lisäksi tuoreet kasvikset sekä itse tehdyt kastikkeet. Kevyemmän ruuan tarpeessa loihdimme myös pelkkiä salaatteja raikastamaan päivääsi!

(Maidottomia, gluteenittomia ja vegaanisia annoksia)

The (G)rilli

Myöskään perinteisen festariruoan ystäviä ei olla unohdettu. Yli 15 vuoden kokemuksella syntyvät kesän kuumimmat, takuuvarmat grilliherkut. Wanaja festivaaleilla menusta löytyy legendaariset makkaraperunat, kebab- ja kanasettejä sekä maistuvia Kuusamon muikkuja. Ateriat viimeistellään perinteisten lisukkeiden lisäksi vielä talon omilla kastikkeilla ja hyvällä seuralla, tietenkin!

(Laktoositonta ja gluteenitonta ruokaa)

Poppamiehen Burger Beast -Food Truck

MMMMMRRR!!! Ruokarekkojen burgerikunkku, saapuu moottori jyristen paistamaan mehevimmät, maukkaimmat ja muhkeimmat burgerit mitä Hämeenlinnan seudulla on nähty! Poppamies Burger Beast tuo ruokamaailmaan festareiden hoteimmat artesaaniburgerit. Burger Beastin menusta löytyy mm., Habaneroburgeria, Juustoburgeria, Vegeburgeria ja BBQ-pekonibugeria sekä vain Wanaja Festivalille suunnitellulla Smoky Apple Pulled Pork burgerilla, joka

valmistetaan Katinalan Lihakaupan raaka-aineista. Kaikki burgerit kruunataan totta kai Poppamiehen maan parhailla kastikkeilla. NAMS!

(Laktoositonta ja gluteenitonta ruokaa)

Beanit® Teltta

Vegaanista katuruokaa aasialaisella twistillä! Fressit nuudeli- ja wok-bowlit kotimaisesta härkäpavusta. Valikoimastamme löytyy Panang Curry, Teriyaki ja Korean BBQ-bowlit raikkaiden lisukkeiden kera. Aasian tuulia henkivät bowlimme tarjotaan aasialaisten kastikkeiden, höyryävän riisin tai nuudeleiden, pikkelöityjen lisukkeiden, sekä tuoreiden yrttien kera. Tänä vuonna panostetaan vegeruokaan!

(Vegaanista ja gluteenitonta ruokaa)

Kanavaanari -Food Truck

Kesän festarihitti Kanavaanari on kulkenut pitkän matkan tuodakseen Kariniemen kotitilojen 100 % kotimaiset kanaherkut Wanajan juhlakansan saataville! Kanavaanarista jokainen kananälkäinen löytää haluamansa! Tarjolla on raikkaita salaatteja ja maukkaita kotimaisesta kanasta valmistettuja burgereita. Isompaan nälkään ja suuremmille seurueille food truckkimme tarjoilee kana-finger-foodia talon omilla kastikkeilla! Kanavanaari pelastaa kanannälkäiset ja saattaa aiheuttaa päätöntä menoa!

(Laktoositonta ja gluteenitonta ruokaa)

Anniskelualueilla ja useimmissa kojuissa voi maksaa yleisimmillä korteilla sekä käteisellä. Festivaalialueella ei ole pankkiautomaattia. Lähimmät pankkiautomaatit löytyvät keskustan suunnalta, noin 400 m alueelta.

Suosittelemme lähimaksun käyttöä kaikissa myyntipisteissä.

Tapahtumassa mukana