Alueohjelma

Wanaja Festivalissa pääset nauttimaan artistien musiikkiesitysten lisäksi paljon muustakin ohjelmasta. Tutustu alueohjelmiin jo etukäteen ja olet valmiina täydentämään festivaalikokemustasi, kun saavut tapahtumaan!

Nämä alueohjelma-esiintyjät nähdään Hämpton-pikkustagella.

AIKATAULU

Perjantai 7.7.2023

17:30 Drinkki-pariakro Workshop
19:10 Drag Show by Xenia
20:40 Drag Show by Xenia

Lauantai 8.7.2023

15:55 Stand Up by Arimo Mustonen
17:25 Sirkusesitys by Sanni
18:55 Stand Up by Arimo Mustonen

Klikkaa alta esille lisää tietoa alueohjelman esiintyjistämme!
Pidätämme oikeudet muutoksiin

”Olemme akrobatialajien ohjaajaporukka Jyväskylästä ja synnytimme viime kesänä Drinkki-pariakrobatia konseptin, jossa intohimomme tehdä liikkumisesta hauskaa yhdistyy festarimeininkiin.

Tämä ohjelmanumero ei vaadi osallistujilta mitään aiempaa osaamista tai urheilullista vaatetusta. Nappaa siis haluamasi juoma, sekä festarikaverit matkaan ja hyppää rohkeasti mukaan kokeilemaan!

Meiltä löytyy kaikilta usean vuoden monipuolinen kokemus eri lajien ohjaamisesta, ja akroilu suoritetaan pehmeällä alustalla, joten osallistua voi turvallisin mielin. Luvassa on varmasti paljon naurua, onnistumisia sekä ikuistamisen arvoisia hetkiä!”

Uuden sukupolven Drag Queen, Xenia, tulee esiintymään festivaaleille!

Hän on suomalaisen Drag-taiteen uusin lupaus; raikas tuulahdus pitkien paljettimekkojen ja iskelmä-painotteisten Drag-artistien maailmassa. Unohda pitkät paljettimekot, Xenia viihtyy paremmin bikineissä ja pukeutuen sopivan trendikkäästi ja sopivan mauttomasti. Xenia on räväkkä katseenkääntäjä joka maksimoi showssaan naisellisuuden, silmiähivelevän pukuloiston sekä energisen tanssin eikä jätä ketään kylmäksi!

Stand up -koomikko Arimo Mustonen on kokenut kaiken kansan naurattaja, jolla on takanaan yli neljätuhatta stand up -keikkaa erilaisissa tilaisuuksissa ja kiertueilla. Monipuolinen vitsivalikoima takaa, ettei hymy hyydy keneltäkään vielä seuraavanakaan päivänä.

Sirkusartisti Sanni Granqvist tulee viihdyttämään festivaaleille lauantaina. Ohjelmanumeronaan hän esittää käsilläseinonnan soolo!

Myös VIP-alueelta löytyy erilaista alueohjelmaa festivaalin aikana!
Täällä voit tutustua lisää!

Tapahtumassa mukana