Liput ja sisäänpääsy

Wanaja Festival 2021 kahden päivän liput ovat nyt myynnissä Tiketti ja Lippu.fi

Festarilippu 2 päivää 119 €
VIP-lippu 2 päivää 175 €

Tapahtuma-alueen VIP-alue ja anniskelualue on K-18.

2020 Wanaja Festival -lippu käy tapahtumassa 2021 sellaisenaan, pidä lippu tallessa!
Varmista lippujesi aitous ostamalla liput vain valtuutetuilta jälleenmyyjiltämme.

Liput ja rannekkeet

Kaikki pääsyliput (paperinen tai elektroninen) vaihdetaan rannekkeiksi. VIP-liput passiksi ja rannekkeiksi. Ranneke on henkilökohtainen eikä sitä voi vaihtaa tai luovuttaa toiselle henkilölle kesken tapahtuman. Jokaisen tulee vaihtaa oma pääsylippunsa itse festivaalirannekkeeksi.

Liput vaihdetaan rannekkeiksi rannekkeenvaihtopisteillä.

Avustaja pääsee festivaalille avustettavan kanssa samalla pääsylipulla, mikäli molemmat saapuvat lipunvaihtopisteelle yhtä aikaa. Toiminnan helpottamiseksi, varaa mukaan Ystäväkortti, Avustajakortti tai muu vastaava tosite.

Lastenliput 3 – 10-vuotiaille. 2-vuotiaat ja sitä nuoremmat pääsevät tapahtuma-alueelle veloituksetta maksavan huoltajan seurassa.

Lipun hinta sisältää palvelumaksut.

Mikäli viranomaismääräyksestä tapahtumaa ei järjestettäisi 2021, lippusi kävisi tässä tapauksessa sellaisenaan Wanaja Festivalille 2022. Halutessasi voisit myös vaihtaa lipun Nelonen Media Liven lahjakorttiin, ja päättää myöhemmin lipputyypin, johon haluat lahjakortin summan käyttää. Voisit myös halutessasi saada lippurahasi takaisin lippukauppojen palautusjärjestelmien kautta.

Tarkemmat ohjeet lippuohjeista päivitetään nettisivuille, mikäli tapahtumaa ei järjestettäisi 2021.

Festivaalialue on ikärajaton. Tapahtuma-alueen VIP-alue ja anniskelualue on K-18. Huomioittehan, että lapset eivät pääse anniskelualueelle edes vanhempien seurassa. 2-vuotiaat ja sitä nuoremmat pääsevät tapahtuma-alueelle veloituksetta maksavan huoltajan seurassa. Tapahtumaan on tulossa myyntiin myös lastenlippu 3-10 vuotiaille. Tapahtuman suositusikäraja on 12 vuotta.

Yhteydenottolomake

Tapahtumassa mukana