UKK - Usein kysytyt kysymykset

Wanaja Festival juhlitaan taas Hämeenlinnassa Linnanpuistossa 9.-10.7.2021. Meillä on tilaa juhlia väljästi, ja pääset nauttimaan festaritunnelmasta täydellä sydämellä vihdoin livenä. Yleisömäärää rajoitetaan tapahtumassa. Erikoisvuotena poikkeusjärjestelyiden vuoksi tapahtuma toteutuu tänä vuonna K-18 –versiona, mutta ensi vuonna 2022 tapahtuma palaa normaaliin, ja on jälleen tuttuun tapaan avoin kaiken ikäisille juhlijoille. 

 Viime kädessä turvallisuus on kiinni meistä jokaisen omista valinnoista, joten kehotamme kaikkia asiakkaitamme vastuulliseen käytökseen ja muun yleisön huomioimiseen. 

Tapahtumassa noudatetaan sen hetkisiä viranomaisohjeita ja tehdään teille juhlijoille turvallinen festivaaliympäristö, jossa voitte nauttia kesän parhaasta tapahtumasta joka osa-alueella. 

Tapahtuman hygieniaan panostetaan tapahtumassa valtavalla tavalla, kerromme näistä toimista vielä tarkasti lähempänä tapahtumaa. 

Kerromme teille paljon tapahtumainfoa sekä turvallisuustietoa tapahtuman nettisivuilla ja kanavissa tapahtuman lähestyessä, pysy siis kanavalla ja saat ajankohtaiset ohjeet turvalliseen festivaalielämykseen! 

Vuonna 2019 hyväksi todettu ja kiitosta saanut pääportin sijainti säilyy Tampereentien puolella. Tampereentien sisäänkäynnillä on reilusti jonotustilaa, ja väljyys saadaan säilytettyä myös sisään tullessa. 

Festarialueelle sisään astuttaessa Puistolava toivottaa festarivieraat tervetulleeksi kattavalla ohjelmallaan. Lavan edessä on reilusti katselutilaa, ja peremmältä löytyy myös istumapaikkoja joista voi rauhassa tunnelmoida suosikkiartistien keikkoja. Linnalavan alue on pyhitetty kokonaan palveluille tämän vuoden tapahtumassa: monipuoliset ruoka- ja juomapisteet palvelevat nälkäisiä ja janoisia festarivieraita. Upeat järvimaisemat kruunaavat herkkuhetken. Palvelualueella on myös katettua tilaa sekä reilusti istumapaikkoja, isolta screeniltä voit seurata keikkoja rentoilun ohessa. Ruoka- ja anniskelupisteitä on sijoitettu ympäri puistoaluetta väljyys huomioiden. 

VIP-alue säilyttää tutun paikkansa. VIPissä host huolehtii vieraista tuttuun tapaan, lisätietoa VIPin oheisohjelmasta ja herkullinen VIP-menu julkaistaan myöhemmin. 

Alueella panostetaan tehostetun hygienian lisäksi myös entistä tarkemmin kierrätykseen – huomioithan monipuoliset jätteenlajittelupisteet ja laita roskat oikeisiin astioihin, pidetään #Hämpton siistinä. Wanajalla on oma Ekokompassi -ympäristöohjelma, joka ohjaa festarin valintoja ja toimia vastuulliselle ja vihreälle tielle. Lue lisää vastuullisuudesta täällä

Poikkeusjärjestelyiden vuoksi ohjelma on mitoitettu yhden lavan spektaakkeliksi ja koko kattaus ei tänä vuonna mahdu ohjelmaan. Toivottavasti kattauksesta löytyy silti niitä suosikkeja, varmasti luvassa ikimuistoinen tapahtuma.  

Keräämme lipunoston yhteydessä ostajan yhteystiedot, jotta pystymme tiedottamaan mahdollisista muutoksista sekä informoimaan asiakkaita turvallisuuteen liittyen mahdollisimman suoraviivaisesti. Haluamme palvella teitä parhaalla mahdollisella tavalla. Asiakastietoja ei käytetä markkinointitarkoituksiin. 

Jos festivaali ei kutsu sinua tänä kesänä, ymmärrämme tämän täysin ja voit siirtää tämän kesän lippusi 2022 lipuksi lippukaupan lipun vaihtolinkin kautta ja me kohtaamme Wanaja Festivalilla jälleen 2022. Lipunsiirto avautuu 31.5., muutos lippuun tulee tehdä 20.6. mennessä.

Tiketti siirto/palautus.

Lippu.fi siirto/palautus.

Jos festivaali ei kutsu sinua tänä kesänä, voit palauttaa lippusi lippukaupan palautuksen kautta ja saat rahasi takaisin. Lipunpalautus avautuu 31.5., muutos lippuun tulee tehdä 20.6. mennessä.

Tiketti siirto/palautus.

Lippu.fi siirto/palautus.

Jos olet voittanut liput tapahtumaan, lippusi käy tapahtumassa 2021. Mikäli et ole vielä vastaanottanut lippuasi, saat sen sähköpostiin toukokuun 2021 loppuun mennessä.  

Mikäli tapahtuma jouduttaisiin viranomaismääräyksestä tänä vuonna perumaan, niin lipun ostaneet voisivat tässä tapauksessa pitää lippunsa ja tulla tapahtumaan ensi vuonna 2022 tai palauttaa lippunsa ja saada rahansa takaisin. 

Festarin voimassaoleva 2020 lippu käy tapahtumassa 2021 sellaisenaan, eikä vaadi sinulta mitään toimia. Tervetuloa tapahtumaan.

Voimassaolevalla lipulla tarkoitetaan sitä, että jos tekee palautuksen tai siirron vuoden 2022 lipuksi, kyseinen 2020 lippu mitätöityy, eikä se käy tämän jälkeen enää tämän vuoden tapahtumassa.

Tapahtumassa mukana